Novi intervju

Sjajna nova pesma “Forget and Break Free”

Posebna, autentična, uvek kreativna i nova DORIS BIZETIĆ-NYGRIN

Autor: Isidora Stojanović

Uvek nova, inovativna, duhovita, vredna, muzikalna sjajna supruga, majka, kćerka, pevačica umetnica, neverovatno vešta u svemu što radi online, posebno na svom you tube kanalu, Doris Bizetić-Nygrin, kćer popularnog kompozitora, muzičara, glumca, svestranog umetnika Borisa Bizetića, a i sama svestrana, objavila je novu pesmu: “Forget and break free”, a sa nama podelila svoje zadovoljstvo rada na njoj:

Doris

Izašla je divna, zaista posebna Vaša pesma: “Forget and Break Free”? Koliko je dugo rađena? Kako je tekao proces nastajanja?

Hvala na lepim rečima. Htela sam da ova nova pesma ima svež i moderniji zvuk i uspela sam u tome.Snimala sam u studiju kod Aleksandra BPM Lazarevića,on je radio mix i master pesme. Radili smo lepo i brzo, sa mnom u studiju su bili i moj muž i ćerka, bilo je zabavno.

Jeste li zadovoljni njom?

Veoma sam zadovoljna i srećna kako pesma zvuči, ima elemente dubstep-a, što je za moju muziku novo,a inače volim da slušam dub i dubstep. Pesma se već dopada različitim generacijama. “Forget and Break Free” kao i sve moje pesme ima najbitniju stvar, a to je dobra, pevljiva melodija, koja uđe u glavu ljudima, pa pevuše i kad ne planiraju.

Pored ove pesme jako ste aktivni i na YouTube kanalu na čemu sve radite, iziskuje li Vam puno vremena?

Radim kao ton majstor za našu emisiju, u poslednje vreme sam aktivno radila na ovoj novoj pesmi, i na nekim demo snimcima, ali sam najviše zauzeta porodičnim životom i to mi je najbitnije.

Ko Vam je pored tate, muzički uzor, recimo od stranih izvođača?

Volim puno grupa i pevača, ali ne bih rekla da su mi uzori – bar ne po stilu. Na primer, oduvek sam volela Džoni Mičel, Kejt Buš, Sajmona i Garfankela, Enju – ali po mojim pesmama to niko ne bi mogao da “čuje” odnosno pomisli,jer pravim potpuno različitu muziku.

Šta bi najviše voleli da realizujete na poslovnom planu, sada?

Da što bolje ispromovišem novu pesmu. Volela bih da u skorije vreme imam koncert za sve fanove moje muzike.

Koliko je iskrena emocija bitna u onom što radite?

Najbitnije je raditi ono što volite i za šta ste stvoreni, onda naravno iskrene emocije izlaze dok se stvara i snima pa se to i čuje.

Kada bi bili nevidljivi uradili bi šta?

Spasavala bih ljude i životinje, na primer da nekog ne udare kola. Inače sam to više puta uradila u stvarnom životu, još od detinjstva.

Kome ste poslednji put kupili poklon?

Ćerki.

Šta kaže gospodin Boris Bizetić na Vaš rad, te i na novu pesmu?

I mama, sestra, tata i moj muž vole moju muziku i mnogo im se svidja nova pesma.

Koju knjigu najradije čitate?

Ako mislite koji žanr – onda komedije. A više puta sam čitala neke knjige Efraima Kišona, i “Tango za troje” od Slobodana Stanišića.

Koji film Vam je omiljeni?

“Moonstruck” (Opčinjena Mesecom) sa Šer. To je naravno samo jedan među mnogo omiljenih.

Imate li u planu neki novi projekat?

Sad mi je jedini plan da promovišem “Forget and Break Free” i radujem se da me ljudi vide ponovo na TV ekranima i da se pesma pušta i sluša.

Zahvaljujem Vam na intervjuu, nastavljamo da slušamo ovu prekrasnu kreativnu i modernu pesmu, očekujemo sutrašnje gostovanje u Źikinoj šarenici a i dalja gostovanja, a svima toplo preporučujemo da Vas zaprate na Vašem YouTube kanalu.

Preuzeto sa Vibracija Club.

Doris - Forget and Break Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>